fbpx

FAQ

Hoeveel bestel ik?
Bestellen gaat heel eenvoudig. Na het aanmaken van een account kan u bestellen. U kan rechtstreeks een account aanmaken door op ‘mijn account’ te klikken, of u kan eerst uw producten selecteren en vervolgens tijdens de checkout uw gegevens ingeven.

Hoeveel stof heb ik nodig?
Meet de oude hoes van uw strandstoel om stof voor de nieuwe te bestellen. Dit kan u vanaf 1 meter en dan per 10cm. Normaal zou u ongeveer 1m50 stof nodig hebben.

Hoe stof of hoes aanpassen?
We helpen u graag verder in de winkel om de stof op uw oude stoel vast te nieten of om een sleuf op maat te maken.

Wat is het verschil in kwaliteiten?
De stoffen in streepjeskatoen worden op een ambachtelijke manier dubbel geweven in de Franse Pyreneeën. Katoen veroudert en verkleurt mooi met uw stoel. Het is ademend en vochtabsorberend en dus aangenaam om op te zitten.

De stoffen in 100% acryl zijn voorzien van een waterafstotende nabehandeling. Ze zijn dus kleurvast en vocht-en schimmelwerend. De kleuren zijn iets minder intens. De stof is soepeler en zeer ademend. De stof is wasbaar op 30°.

De effen stoffen zijn in 100%polyester. Polyester is ook kleurvast en waterresistent. De stof heeft meer glans. De stof is minder ademend.
De stof is wasbaar op 30°.

Deze stof laat ons ook toe om de stoelen eventueel te bedrukken met een logo of foto.

Waar bestelling afhalen?
Wanneer u kiest voor gratis afhaling bij de bestelling van uw producten kan u uw producten afhalen in onze winkel in Antwerpen op onderstaand adres.
Bekijk onze openingsuren op de contact pagina of in de footer onderaan deze webpagina.

Tissus Maison Interieur & Textiel
Frankrijklei 118
2000 Antwerpen

Winkelwagen
Scroll naar boven