fbpx

FAQ

Hoeveel bestel ik?
Bestellen gaat heel eenvoudig. Na het aanmaken van een account kan u bestellen. U kan rechtstreeks een account aanmaken door op ‘mijn account’ te klikken, of u kan eerst uw producten selecteren en vervolgens tijdens de checkout uw gegevens ingeven.

Hoeveel stof heb ik nodig?
Meet de oude hoes van uw strandstoel om stof voor de nieuwe te bestellen. Dit kan u vanaf 1 meter en dan per 50cm. Normaal zou u maximum 1m50 stof nodig hebben.

Hoe stof of hoes aanpassen?
We helpen u graag verder in de winkel om de stof op uw oude stoel vast te nieten , te monteren of om een hoes/loper te stikken inclusief tunnels op maat van uw stoel.

Wat is het verschil in kwaliteiten?
De stoffen in katoen worden op een ambachtelijke manier dubbel geweven in de Franse Pyreneeën, Les Toiles du Soleil. Dit dubbelgeweven katoen is uniek, zeer comfortabel en zeer zelfdragend. De stof veroudert en verkleurt mooi egaal. . Het is ademend en vochtabsorberend en dus aangenaam om op te zitten. Bij veel wind blijft deze dikkere stof iets stabieler aan de stoel.

De stoffen in 100% acryl zijn Sunbrella outdoorstoffen en zijn voorzien van een waterafstotende nabehandeling. Ze zijn dus kleurvast en vocht-en schimmelwerend. De kleuren zijn iets minder intens. De stof hangt soepeler maar is ook heel zelfdragend.

De effen stoffen zijn in 100%polyester. Polyester is ook kleurvast en waterresistent. De stof heeft glans. De stof is minder ademend.
De stof is wasbaar op 30°.

De polyester stof laat ook toe om de stoelen eventueel te bedrukken met een logo of foto.

Waar bestelling afhalen?
Wanneer u kiest voor gratis afhaling bij de bestelling van uw producten kan u uw producten afhalen in onze winkel in Antwerpen op onderstaand adres.
Bekijk onze openingsuren op de contact pagina of in de footer onderaan deze webpagina.

Tissus Maison Interieur & Textiel
Frankrijklei 118
2000 Antwerpen

OPEN: woe-zat van 10u tot 16u

Winkelwagen
Scroll naar boven