fbpx

Verhuur

VERHUUR VAN STRANDSTOELEN

Een privé-tuinfeest, een bedrijfsevent of een publiek event?
De strandstoelen zijn te huur verkrijgbaar in een een standaard mix van 12 vrolijke kleuren.
Boek nu je pakket.

Huren van strandstoelen voor evenementen

Het huren van strandstoelen voor je evenement biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor ultiem comfort en zitgenot voor je gasten. Strandstoelen bieden een ontspannende zitplek waar je gasten heerlijk kunnen genieten zon en chillen en zo ten volle de sfeer opsnuifen.

Daarnaast voegt het huren van strandstoelen een vleugje stijl en uitstraling toe aan je evenement. De originele en vrolijke kleurenmix geeft je eventlocatie een zonnige en sympatieke meerwaarde. Of kies je om een eigen kleurenmix op te stellen, dan kun mits een meerprijs van 60€ je strandstoel doeken afstemmen op het thema of de branding van je evenement. Je krijgt duurzame en stabiele houten strandstoelen van zeer degelijke kwaliteit. Ze worden na elke huurperiode netjes gecontroleerd en vervangen als nodig.

Een ander voordeel is de flexibiliteit die het huren van strandstoelen biedt. Of je nu een intiem feestje of een groot buitenevenement organiseert, je kunt het aantal gehuurde strandstoelen aanpassen aan je plannen. Dit bespaart je de kosten en opslagruimte die gepaard gaan met het bezitten van stoelen die alleen bij speciale gelegenheden worden gebruikt. En ook, huren is een milieuvriendelijke oplossing!

Kortom, het huren van strandstoelen voegt comfort, stijl , duurzaamheid en flexibiliteit toe aan je evenement, waardoor het een onvergetelijke en aangename ervaring wordt voor al je gasten.


Pakket van 25 stoelen

  • Mix van kleuren
  • Per periode 3 dagen: forfait van 250€ (incl. btw)
  • Waarborg: 150€ 
  • Afhalen en retour: door klant of transport op aanvraag . Vanuit opslagplaats Antwerpen.

Pakket van 10 stoelen

  • Mix van kleuren
  • Per periode 3 dagen: forfait van 120€ (incl. btw)
  • Waarborg: 150€ 
  • Afhalen en retour: door klant of transport op aanvraag. Vanuit opslagplaats Antwerpen.

Vraag je offerte voor het huren van strandstoelen op je evenement

Winkelwagen
Scroll naar boven