fbpx

Het begon bij Tissus Maison

Tissus Maison, de textielwinkel te Antwerpen, verkoopt al vele jaren de iconische Baskische stoffen voor strandstoelen.
Misschien kent u Les Toiles du Soleil vanuit je vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk,  bekend voor zijn ambachtelijk dubbelgeweven katoen in de vele typische strepenpatronen.

Met dit prachtig assortiment katoen in 43cm breedte en acryl sunbrella stoffen confectioneert L’atelier by Tissus Maison een nieuwe strandstoeldoek voor je geliefde vintage strandstoel en/of regisseurstoel. Zo zal je strandstoel nooit meer in een containerpark te belanden en kunnen de verdere generaties er van genieten.

…DE ICONISCHE STRANDSTOEL HERLEEFT

Isabelle Steyaert, mede eigenaar van Tissus Maison, kwam op het idee om het assortiment aan strandstoelstof uit te breiden met soliede houten frames. Ze ging op zoek naar een kwalitatieve en duurzame houtproductie. In 2004 brengt ze op de markt een massief beukenhouten strandstoel en een regisseurstoel, die dichtbij huis in Europa vervaardigd zijn . Dit zorgt ervoor dat de stoelen snel leverbaar zijn in grote en kleine hoeveelheden.   

Waar je ook vertoeft, op vakantie, aan zee, op je terras thuis of  een pauze op je werk, iedereen geniet van een ontspannend moment en puur comfort.

Een stoel met een signatuur

Vanuit haar marketing vibes , vindt Isabelle het fijn om naast de verkoop van de stoelen ook de veelzijdige bedrukking van de hoezen aan te bieden , en dit voor promotionele en zakelijke doeleinden.

Met mijn eerdere loopbaan in de publiciteit en corporate, heb ik er enorm veel plezier aan om de strandstoel om te toveren in de ideale support voor branding en voor commerciële doeleinden”

….Zo tovert je de  heerlijke strandstoel tot een sympathieke blikvanger.

Winkelwagen
Scroll naar boven